Belambra

Over

Belambra

Ons streven: de garantie van een geslaagde vakantie.

Onze ambitie: tevreden gasten

1- De mooiste plekjes van Frankrijk

In een palmbos in Borgo op Corsica, in een uitgestrekt pijnboombos in de Landes, aan de voet van de skipistes in Tignes of aan zee in de Rivièra...

Wij waren de eersten die ons er vestigden, daarom kunnen wij voor elk van onze 58 clubs bogen op uitzonderlijk mooie locaties op de mooiste bestemmingen van Frankrijk, in een rijke en beschermde natuurlijke omgeving.

2- Comfortabele en gastvrije accommodatie

De ”Belambra kwaliteit” staat garant voor stijlvolle gastvrije accommodatie in een prettige omgeving.

Kleuren, ruimtes, materialen, we hebben alles in het werk gesteld om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken in elk van de drie categorieën accommodaties:

VIP, Privilège of Confort.

Bij Belambra zult u altijd alle comfort genieten in uw accommodatie, want uw welzijn is onze prioriteit.

3- Gevarieerd onbeperkt buffet met heerlijke regionale gerechten

Onbeperkt buffet, met passie verzorgd door onze chef-koks die het vak geleerd hebben aan het Paul Bocuse Instituut. Genieten van regionale specialiteiten, gastronomische menu’s, gevarieerde en zorgvuldig samengestelde maaltijden, huisgemaakte gerechten, uitgebreid ontbijt? Wij komen tegemoet aan al uw wensen.

4- Vakantie à la carte: Hotellerie, sportactiviteiten, animatie, kinderclubs…

Het enige waar het ons om gaat is uw geslaagde vakantie. Daarom biedt Belambra een ruime keuze aan sportactiviteiten, kinder- en jeugdclubs (van 3 maanden tot 17 jaar) onder leiding van ervaren professionele medewerkers, aangepast aan ieders wensen en behoeften, maar ook gezellige avonden voor een breed publiek, pokertoernooien, clubbing, voorstellingen, …